Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

17 juni 2020 kl. 13:43
Aktivitetscenteret genaabner

Mange af Glostrups ældre har været aktive med deres forskellige sysler udendørs under coronakrisen. Men de glæder sig også til at kunne bruge de indendørs faciliteter. ”Noget vi har savnet, er vores café”, siger frivillig Bjarne Knudsen. ”Det er her, vi ordner verdenssituationen over en kop kaffe og et stykke kage. Jeg glæder mig rigtig meget til at se de kendte ansigter igen - og forhåbentlig også nogle nye”. 
Ikke alle har bare kunnet flytte deres aktivitet udendørs. Fx billardspillerne har savnet at kunne komme i Aktivitetscenteret, hvor deres udstyr står.

Nyt musikanlæg med teleslynge
Mens de indendørs lokaler har været lukket for brugerne, er der sat et nyt musikanlæg med teleslynge op. Musikanlægget er topmoderne og brugervenligt, og det er muligt at styre musikken separat i de forskellige rum. ”Det glæder vi os rigtig meget til at tage i brug”, siger leder af Aktivitetscenteret Lone Grannon. ”Det har været længe undervejs, og nu er det på plads”.


Velkommen til kendte og nye ansigter
”Jeg glæder mig meget til, at vi igen kan åbne for eksisterende såvel som nye sociale fællesskaber og aktiviteter”, siger Lone Grannon. ”Vi har travlt med at skilte og sætte markeringer op iht. retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne, men på fredag er vi bare så klar til at åbne dørene”. Retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne om fx afstand og hygiejne kan ses på opslag i lokalerne. For at holde Ældrecenter og Aktivitetscenter skarpt adskilt er der er udelukkende adgang til Aktivitetscenteret via indgangen på Sydvestvej 12.

Aktivitetscenteret, Sydvestvej 12, Glostrup genåbner lokalerne fredag 19. juni kl. 09.00-13.00.

De fleste af Aktivitetscenterets lokaler kan nu igen bookes af kommunens foreninger. Tjek for tider - Foreninger/kommunal institution - Aktivitetscenteret

Se mere om Aktivitetscenteret på Sydvestvej