Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

26 september 2017 kl. 14:16
Har du modtaget en BBR-Meddelelse, som er udskrevet på grund af ændringer uden byggesagsbehandling?

Så skyldes det højst sandsynligt, at SKAT er ved at gennemgå samtlige ejendomme i landet, hvor de bl.a.  geo-koder alle bygninger, og nu er SKAT nået til Glostrup. Når SKAT geo-koder bygningerne i Glostrup, placerer de bygningsnumrene fra BBR på de bygninger, som de vurderer matcher disse (ligesom det kort der ses i BBR-Meddelelsen).

Årsagen til at denne geo-kodning bliver udført, er som forberedelse til det nye ejendomsvurderingssystem. Her har den geografiske placering betydning for beregningen af den nye boligskat. Læs mere om den nye boligskat på SKAT’s hjemmeside.

Har du spørgsmål om ejendomsvurdering, kan du kontakte SKAT på telefonnummer 7222 2826.